Echt wild, Echt lekker, Echt een feest

Over ons

 

@Bokkie’s bestaat als bedrijf sinds 2016. Maar al lang hiervoor had Wendelien ruime ervaring in het jagen / beheren en het verzorgen van geschoten wild. Wendelien groeide op in het bedrijf van haar ouders. Een Particulier Verzorgingshuis op landgoed Den Treek - Heenschoten. Hier kookten haar ouders zelf en wild stond met regelmaat op het menu. Ook doordat haar grootvader jachtopzichter was op Landgoed De Boom, kwam ze regelmatig met wild in aanraking.

Vele jaren later, wanneer zij als verpleegkundige het familie bedrijf van haar ouders heeft  overgenomen en een jachthond kocht, ging zij zelf ook haar jachtdiploma halen. Door het jagen ontmoete zij haar huidige man die, hoe kan het ook anders, zelf ook jaagt en de culineraire kneepjes van wildbereiding deelt.  

Inmiddels heeft Wendelien de verpleging verlaten  en heeft ze  zich helemaal gericht op wild en catering. Ook dit bedrijf is een familie bedrijf. Samen met haar man en drie kinderen van 3, 4 en 7, Die mee gaan tijdens het jagen om het vlees te kunnen bemachtigen. Zij offeren zich vaak op om nieuwe culinaire creaties te proeven en staan zij  aan de wieg van nieuwe producten.

Waarom u zou kiezen voor de diensten van @Bokkie’s?

- Persoonlijke aandacht

- Puur natuurlijk vlees

- Ruime keuze uit producten

- Veelaal handgemaakt en niet uit massaproducie

- Ook aan visliefhebbers of vegetariërs kan worden gedacht

- Afhalen of aan huis/bedrijf bezorgd, met uitzondering op de eilanden.

- Wij zijn in de gelegenheid uw feeest van A tot Z te organiseren